Påske i huset.

Onsdag d 17 april og lørdag d 20 april: 

3 retters menu for kun 195 kr. 

Vælg mellem : 

Forret 1) Røget lammekølle på tabouleh, serveret med tzatziki og brød.

Forret 2) Tunmousse med rejer, dressing og brød. 

 

Hovedret 1) Flat iron med stegte grøntsager, saltbagte kartofler og bearniasesovs.

Hovedret 2) Burger med pommes fritter og indbagte løgringe. 

 

Dessert 1) Citrusfromage med flødeskum og mandler. 

Dessert 2)  Carmembert med portvinsolbær og ristet brød.  

 

Skærtorsdag d 18 april Langfredag d 19 april påskesøndag d 21 april og 2 påskedag d 22 april: 

Vi dækker frokkstbuffeten op med alverdens retter, både lune og kolde og til store og små, og selvfølgelig kan i slutte det hele af med citronfromage med flødeskum. 

Ta familien og venner med til et par hyggelige timer, vi starter kl 12 og forsætter til 15. 

Det koster 155 pr person, børn under 3 er gratis og børn under 12 er halv pris. 

Ud af huset.

Påske 1: 

Marieneret Sild med karrysalat 

Æg og rejer med mayo og kaviar

Hønsesalat med stegt svampe og bacon

Lun leverpostej med champignon og bacon

Frikadeller med agurkesalat

Ribbensteg med rødkål

Roastbeef med remoulade og peberrod

Pr person 149 kr. 

Tilkøb: 

Ost (2 slags) med frugt 20 kr 

Fiskefilet med remoulade og citron 15 kr 

Brød, fedt og smør 15 kr. 

 

Påske 2: 

Kryddersild med kvart æg, kapers og løg

Æg og rejer med mayo og kaviar

Graved laks med dilddressing 

Leverposteg med stegte perleløg og bacon

 Røget Lammekølle med tabouleh

Krydret oksedeller  med tzatziki 

Ribbensteg med agurkesalat og rødkål

Sagaost med syltet valnødder og druer. 

Pr person 169 kr

Tilkøb:

brød fedt og smør 15 kr 

Fiskefilet med remoulade og citron 15 kr