Nytårsmenuen er sat sådan sammen, at man kan vælge mellem retterne og sammensætte sin egen menu. Man vælger selv om man vil have 1-2 eller 5 retter. 

 Menuerne afhentes mellem 10-14 den 31 december.  

Apetizer:

Spyd med chorizo og kartoffelfondant.

Ravioli med gorgonzola og ristet sesam.

Saltmandler og ristet  majskerner.

Pris 25 kr pr person.

 

 

Børneret: 

Frikadeller med stegte kartofler, grønsagsstave og salatmayoniase.

Pris: 65 kr pr person. 

 

Forretter:

Forret 1: 

Kold Røget torsk og stegt chorizo.

Serveret med ærtepure, lime-marineret pære, sesamflager og sugersnaps. 

Pris: 75 kr pr person. 

Forret 2: 

Tunmousse pyntet med rejer, kaviar og dild. Serveret med brød og dressing. 

Pris: 55 kr pr person.

Hovedretter

Hovedret 1: 

Urtemarieneret flat iron med saltbagte tomat.

Graved mørbrad med æble/pastinak salat og balsamicogele.

Serveret med fyldt kartoffeltårn og pebersovs med cognac. 

Pris: 185 kr pr person. 

 

Hovedret 2: 

Helstegt oksefilet, stegte kartofler med havsalt, Grøn salat med dressing og bearnaise.  

Pris: 145 kr pr person. 

Desserter

Dessert 1: 

Hindbærmousse med glace og poppet ris. Serveret med syltet brombær, saltkaramel-perler og passionsfrugt-marengs. 

Pris: 65 kr pr person. 

 

Dessert 2: 

Chokoladefondant med vaniljeis og syltet bær. 

Pris: 45 kr pr person