Her kan du se ugens ret og månedsburger frem i tiden.

Uge 4: Paneret koteletter, grøntsager, kartofler og champignongsovs.

Uge 5: Brunkål med medister og nakkefilet. Serveret med rugbrød.  

Uge 6: Gammeldagsoksesteg med sovs, bønner, kartofler og ribsgele. 

Uge 7: Stegt kylling med bådkartofler og salat. 

Uge 8: Stroganoff med kartoffelmos og agurksalat.  

Uge 9: Medister med stuved ærter og gulerødder. serveret med kartofler.

Uge 10: Torsk med hollandaisesovs, grøntsager og kartofler.

Uge 11: Guleærter.

Uge 12: Bankekød med kartoffelmos. 

Uge 13: Skinkeschnitzler med kartofler og grønt og paprikasovs. 

Uge 14: Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler. 

Uge 15: påske 

Uge 16: Benløsefugle med kartoffelmos og asier.

Uge 17: Frikadeller med stuved hvidkål og kartofler.  

Uge 18: Pariserbøf.

Uge 19: Forlorenhare med kartofler og sovs. 

Uge 20: Kylling i karry med ris og råkost. 

uge 21: Ferielukket

uge 22: Skinke med flødekartofler og salat.

Månedens burger:

Januar/febuar: bøf af hakke oksekød, stegte champignon og gorgonzola.