Her kan du se ugens ret og månedsburger frem i tiden.

Uge 24: Skinkeschnitzel med dampet grønt, kartofler og paprikasovs. 

Uge 25: Boller i karry med ris og råkost. 

Uge 26: Gullasch med kartoffelmos. 

Uge 27: Kæmpe tartelet med høns i asperges. 

Uge 28: Spareribs med bagekartoffel og Cole slaw.  

Uge 29: Benløsefugle med kartoffelmos og agurkesalat.

Uge 30: Torsk med hollandaise, grønt og kartofler.

Uge 31: Kalvelever med bløde løg, flæskesovs, kartofler og agurkesalat. 

Uge 32: Forloren hare med kartofler og agurkesalat.

Uge 33: Kyllingebryst med pasta, tomatsovs og grønt.  

Uge 34: Sprængt oksebryst i peberodsovs med kartofler.

Uge 35: Skinke med flødekartofler og salat.

Uge 36: Frikadeller med Kold kartoffelsalat og salat.

Uge 37: Gammeldags oksesteg med bønner, sovs og kartofler.  

Uge 38: Medister med stuvede ærter og gulerødder og kartofler.

Uge 39: ferie

Uge 40: ferie

Månedens burger:

Juni: hakkebøf med stegte champignong og gorgonzola og salat. 

Juli: Pulled pork med cola slaw

August: Hakkebøf med stegte grøntsager og bearniase. 

September: Kyllingbryst med salsa, guargemole og nachos.