Her kan du se ugens ret og månedsburger frem i tiden.

Uge 5: Skinkeschnitzel med dampet grønt, kartofler og paprikasovs. 

Uge 6: Lasagne med salat og brød. 

Uge 7: Kylling i karry med ris og råkost. 

Uge 8: Skipperlapssovs med rugbrød. 

Uge 9: Bankekød med kartoffelmos og surt.  

Uge 10: Frikadeller med stuved hvidkål og kartofler.

Uge 11: Svinekæber med rodfrugter og kartoffelmos.

Uge 12: Torsk med hollandaisesovs, grønt og kartofler.

Uge 13: Brunkål med rugbrød. 

Uge 14: Gule ærter. 

Uge 15: Forloren hare med  kartofler.

Uge 16: påske 

Uge 17: Pariserbøf med stegt bøf.

Uge 18: beuf bourgion med kartoffelmos. 

Uge 19: Forårsgryde med ris.

Uge 20: Paneret koteletter med grønt,kartofler og smørsovs.

Uge 21: bøf stroganoff med kartoffelmos og surt.  

Månedens burger:

Februar: dampet torskfilet med tartarsovs, tomat og salat. 

Marts: Chili cheese tops, hakkebøf, salat. bollen smøres med aioli og salsa.

April:  hakkebøf med spejlæg, bløde løg. bollen smøres med sennepdressing og engelsk sovs.

Maj: Ribbensandwich med agurksalat, rødkål, salat. Bollen smøres salatmayonaise.