Her kan du se ugens ret og månedsburger frem i tiden.

Uge 34: Spængt oksebryst i peberodsovs. Serveres med kartofler.

Uge 35: Skinke med flødekartofler og salat.  

Uge 36: Frikadeller med Kold kartoffelsalat og salat. 

Uge 37: Gammeldags oksesteg med sovs, kartofler og bønner. 

Uge 38: Flæskesteg med sovs, rødkål og kartofler.  

Uge 39: Brunkål med nakkefilet og røget svinebryst.

Uge 40: Kylling i karry med ris og råkost.

Uge 41: Skipperlabskovs.

Uge 42: Medister med stuvet ærter og gulerødder samt kartofler. 

Uge 43: Skinkeschnitzler med kartofler og grønt og paprikasovs. 

Uge 44: Stroganoff med kartoffelmos og surt. 

Uge 45: Lasagne med tomatsovs og salat.

Uge 46: Forloren hare med kartofler og surt.

Uge 47: Pariserbøf.  

Uge 48: Gullasch med kartoffelmos og surt.

Uge 49: Torsk med kartofler, grønt og hollandaise. 

Uge 50: Frikadeller med sovs og kartofler. 

uge 51: Osso buco med kartoffelmos og gramulata. 

Månedens burger:

September : mexicansk burger med salsa, guargemole og nachos.

Oktober: Ribbensandwich med rødkål og agurkesalat. 

November: Fiskeburger.  

December: Paneret kylling med Tomat salat og morzeralla.