Traditionel julefrokost

Min. 8 personer.

Stegte sild med løg og kapers.

Æg og rejer med kaviar og mayo. 

Fiskefilet med remoulade og citron.

Leverpostej med bacon og champignon. 

Svinekam med rødkål.

Stegt andebryst med sveskechutney. 

Æbleflæsk med bacon. 

Ris ala mande med kirsebærsovs.  

Pris: 155 kr pr person.

Brød, fedt og smør 15 kr pr person. 

 

Spændende julefrokost

Min. 8 personer. 

Sildesalat med æbler.

Torsk i øldej med tartarsovs. 

Anderilette med rosapeber og cornichoner. 

Lufttørret med skinke med parmesan. 

Røget ribbensteg med syltet rødløg og rygeostcreme.

Mørbrad med skovsvampe i fløde.

Brie med portvinssyltet solbær og druer.

Ris ala mande med kirsebærsovs. 

Pris: 179 kr pr person.  

Brød, fedt og smør 15 kr pr person.

 

Platter/smørrebrød

Platte: 

Min 2 personer med 15 personer

Æg og rejer.

Sild og karrysalat.

Roastbeef med remoulade.

Leverpostej med bacon og rødbede. 

Frikadelle med rødkål og agurkesalat.

Skinke med røræg.

Ost og frugt.

Pris: 115 kr pr person. 

Brød, fedt og smør 15 kr pr person. 

Platten er kold anrettet  lige til at sætte på bordet. 

Smørrebrød: 

Håndmadder 15 kr stk.

Smørrebrød 25 kr stk. 

Smørrebrød, lune 35 kr stk. 

S,ørrebrød, luksus 45 kr stk. ( ål, laks, rejer, tatar)